Tuesday, March 5, 2013

HIPPY'nin Bahar Koleksiyonu ♥

Cumartesi gunesli bir sabaha uyaninca hemen Hippy ile sahile yuruduk . Kis basindan beri onun icin ordugum kazaklara modellik yapti Gunes o guzel yuzunu bir kac gundur gostersede , ruzgar o kadar siddetli esiyor ki baharin geldigini hissettirmiyor .





















10 comments:

  1. hheh çok şekermş=)
    canım güzel yorumun için teşekkür ederim
    topuklar artık sadece fotoluk=)
    öperimm

    ReplyDelete
  2. Ahh bu tatli otesi kiyafetler cok ama cok muylu etti beni annesi.. Hem ig de hem blogda.. kuru kafa olan favorim.. :)

    ReplyDelete
  3. Ayfercim, harika ormussun, coook basarili, senden orgu dersi almali. Cok guzel desenler hem de, o uzerinde iki kopek kosan desen favorim sanirim. Hippie cok sansli senin gibi zevkli onu sicak tutan bir sahibi oldugu icin : ) Bu arada Hippie de cok guzel modellik yapmis, guzel sonucta : )

    ReplyDelete
  4. Lulucum begendigine sevindim canim, tesekkurler <3

    ReplyDelete
  5. Aylincim orgu ormeyi gercekten cok seviyorum, bir zamanlar cok orerdim uzunca bir sure ara vermistim. Tekrar ormeye baslayinca ne kadar ozledigimi, zevk aldigimi farkettim. Kimbilir belki bir gun ‘ Kucuk mucizeler dukkani ‘ acip hos sohbet esliginde orguler oreriz ^_^

    ReplyDelete
  6. cok tatli bisey ama bu!!
    Azerbaycan fotosu gordum sanki :) orada misiniz?

    ReplyDelete
  7. Tesekkurler, gercekten cok tatli minik Hippy'miz ;)
    Evet, Baku'deyiz. Sizinde bir aralar Quba'da oldugunuzu biliyorum hatta 'bizim ev' postunuza yorum yazmistim ama gozunuzden kacti sanirim.
    Simdide sayfanizdan anladigim kadariyla Doha'dasiniz. Birden Dubai zannettim fotolari gorunce, sanki kopyalanmis:)

    ReplyDelete
  8. Ama Hippie'nin kazaklarını Hera'dan önce ben kıskandım..Ne kadar güzel şeyler örmüşsünüz öyle...Bu arada ne kadar keyifli bir blogmuş burası. Daha önce yolumun düşmediğine üzüldüm. Ama geç olması, hiç olmamasından iyidir değil mi? :))

    ReplyDelete
  9. Hosgeldiniz ve guzel yorumunuz icin cok merci :) Beni cok mutlu ettiniz..sevgilerimle..mutlu haftalar

    ReplyDelete